Marcella

“Tessa heeft me goed geholpen met mijn nek en rugklachten i.v.m. mijn kantoorbaan.”

Josette

“Chiropractie De Pijp is een mooie moderne praktijk. Tessa heeft een fijne behandelmethode en heeft mij enorm geholpen met mijn hoofdpijnklachten.”

Sophie

“Een fijne plek waar goed geluisterd word naar mijn problemen!”

Christien

“Mooie praktijk in de Pijp. Afgelopen week voor het eerst geweest, prettig en vriendelijk behandeld. Zeer aan te raden!”

Mickey

“Tijdje geleden uit nieuwsgierigheid een afspraak gemaakt om te kijken of er problemen ontstaan waren in de rug door sport of lichaamshouding. Goed geholpen, mooie praktijk en uitstekend advies.”

Anneke

“Chiropractie de Pijp is een mooie en moderne praktijk met een super chiropractor. Zelf ben ik begonnen met chiropractie omdat ik vaak last had van hoofdpijn en mij daarom ook geregeld ziek moest melden op mijn werk. Deze behandelingen hebben mij goed geholpen om mijn hoofdpijnklachten te verminderen en weer vol energie aan het werk te gaan. Ik kom regelmatig langs omdat ik mijn hoofdpijn liever op een natuurlijke manier onder controle houdt dan met pijnstillers. Ik heb nu veel minder last en dat wil toch iedereen!”

Vanessa

“Ik had jaren last van mijn onderrug en na de bevalling van mijn tweeling kwam bekkeninstabiliteit erbij. Na een paar sessies was ik van mijn bekkeninstabiliteit af. M’n onderrug heeft nog wat meer nodig, maar Chiropractie De Pijp is echt een aanrader!!”

Simon

“Fijne, moderne praktijk in de Pijp. Ik kon er snel terecht met rugklachten. Tessa legde goed uit wat ze ging doen en waarom, en richt zich niet alleen om de acute klachten maar op een algemene verbetering van de fysieke gesteldheid. Handig ook om zelf afspraken in te kunnen plannen via de website.”

Marc

“Ik kan het iedereen aanraden om een bezoek aan Chiropractie De Pijp te brengen wanneer u problemen heeft met uw rug en/of nek. Tessa kreeg me binnen een paar sessies weer op de been na een snowboard ongeval. Ze legde goed uit hoe het lichaam, en in het bijzonder mijn rug, werkt en wat er mis is gegaan tijdens mijn ongelukje. Ze neemt veel tijd om de procedures uit te leggen wanneer je dit wilt en ze is flexibel betreffende de tijden dat je haar kunt bezoeken. Dus als u op zoek bent naar een chiropractor waarmee u goed kunt werken, dan adviseer ik Tessa!”

Amy

“Tessa is geweldig! Ze is nauwkeurig en neemt haar tijd om haar patiënten te leren kennen. Ook erg goed voor expats omdat haar Engels vlekkeloos is!”

Diana

“Ik vind het geweldig om een behandeling te krijgen bij Chiropractie De Pijp! Tessa is een geweldige chiropractor, enorm professioneel en ervaren. Ik ben blij dat ik haar gevonden heb.”

Ralph

“Zeer professionele praktijk gericht op het verbeteren van uw algehele gezondheid. Gedetailleerde informatie over chiropractie wordt verschaft tijdens een intake en workshop, zodat u weet wat u kunt verwachten. Goede locatie in de Pijp en een schone en professionele praktijk. Zeker een aanrader!”