Praktijkinformatie

Wat kun je verwachten

Voor je eerste consult zal je ongeveer een uur in de praktijk aanwezig zijn. Gedurende deze tijd bespreken we je gezondheidsdoelen en nemen we het inschrijfformulier door. Het inschrijfformulier ontvang je via een e-mail voor je eerste afspraak. Hierna worden er houdingsfoto’s gemaakt, wordt je onderzocht, en als er verder geen testen of Röntgenfoto’s nodig zijn wordt je behandeld en krijg je aanbevelingen voor een behandelschema.

Vervolgbehandelingen kosten veel minder tijd. Met de basis die tijdens het eerste consult gelegd is, duren deze behandelingen iedere keer ongeveer 15 minuten. Zorg ervoor dat je je afspraken nakomt – iedere afspraak bouwt op de voorafgaande behandeling. Als je een afspraak mist, kan het zijn dat we het momentum verliezen dat nodig is om de gewenste veranderingen te bereiken.

Tarieven

Volwassenen
Eerste consult €85
Standaard consult €55
Kinderen (tot 18 jaar)
Eerste consult €75
Standaard consult €50
Studenten
Eerste consult €75
Standaard consult €50

Na iedere behandeling kun je afrekenen met je pinpas of creditcard. Hierna krijg je een nota die je kunt declareren bij je zorgverzekeraar. Uit veiligheidsoverwegingen accepteren we geen contant geld.

Chiropractie valt onder de alternatieve geneeswijzen. De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden chiropractische behandelingen vanuit het aanvullende pakket. Dit betekent dat hier geen eigen risico voor geldt. Kijk voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar op www.chiropractievergoeding.nl, of neem voor de zekerheid contact op met je zorgverzekeraar.

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).